Home > Ontwikkelingen > Webinar: Gebruik het dak

01 okt 2018

Webinar: Gebruik het dak

Op 30 oktober a.s. presenteren wij het het gratis webinar ‘Gebruik het dak’. Het platte dak is steeds meer multifunctioneel. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo'n multifunctioneel dak? In één uur praten drie experts je bij.

De laatste 10 jaar zien we een verandering in het gebruik van het platte dak. Door urbanisatie kun je er niet meer omheen om deze ruimte te gebruiken en door klimaatveranderingen is het noodzakelijk om zwarte daken te transformeren naar een multifunctioneel dak met een groene (vegetatie), blauwe (waterretentie), gele (energie) of rode (werken, spelen, recreëren, ontmoeten) invulling.

Het leeft op een brede manier in de samenleving: gemeentes, waterschappen, stichtingen voor natuur en milieu, projectontwikkelaars, architecten, bedrijven en inwoners begrijpen dat er iets moet gebeuren om een aantrekkelijke leefbare stad voor de toekomst te garanderen.

Maar wat zijn de mogelijkheden op daken en waaraan moet een multifunctioneel dak voldoen? Welke innovatieve systemen zijn er? Hoe hoog is de nood eigenlijk als het gaat om het bergen van water? En hoe zit het met de regelgeving? In het Bouwwebinar ‘Gebruik het dak’ geven we antwoord op deze en andere vragen. De sprekers tijdens het webinar zijn:
– Bram Legierse, Projectmanager bij Jonkers Daktuinen
– Nico Hendriks, Voorzitter van ECBE, divisie van BDA Dak- en Geveladvies
– Jaap Dooper, Business Development Manager bij Zoontjens

Meld je aan
Het webinar ‘Gebruik het dak’ vindt plaats op dinsdag 30 oktober van 12.30 tot 13.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen op je eigen computer. Er is tijdens het webinar volop gelegenheid om via een chat vragen te stellen.

Meld je hier aan voor het gratis webinar op dinsdag 30 oktober!

< Ga terug naar ontwikkelingen

MEER WETEN OVER BIJZONDERE DAKEN? BEL: 013 5 379 379