Home > Cases > Winkels snel en gemakkelijk bereikbaar

Winkels snel en gemakkelijk bereikbaar

Via een hellingbaan door het gebouw parkeren bij DekaMarkt World of Food.

In 2016 is aan de Vlijtseweg in Apeldoorn een DekaMarkt World of Food geopend. In deze supermarkt staan gemak, vers en ambacht centraal en samen zorgt dat voor een unieke winkelbeleving. Naast deze World of Food is nog meer winkelruimte gerealiseerd en heeft een Aldi zich gevestigd.

Waar er bij de DekaMarkt geparkeerd wordt op straatniveau onder en naast het gebouw, is er bij het nieuwe pand een parkeergelegenheid op het dak, met name om de winkels snel en gemakkelijk bereikbaar te maken voor oudere mensen. Opdrachtgever Dreef Beheer heeft gekozen voor het Pardak®110 systeem voor de aanleg van dit parkeerdak.

Bijna 1500 vierkante meter is hier nu geschikt voor parkeren, bereikbaar via een hellingbaan door het gebouw. Met verschillende opvallende kleuren zijn de parkeer-, rij- en wandelzones aangegeven. Vanaf het dak kun je met je winkelwagen zo de supermarkt inlopen. Hiervoor is een speciale hellingbaan gecreëerd met Dreentegels® op DNS®. Een gedeelte hiervan is verdiept aangelegd, zo ligt de mat vast en voorkom je struikelgevaar.

< Ga terug naar cases

MEER WETEN OVER BIJZONDERE DAKEN? BEL: 013 5 379 379