Home > Ontwikkelingen > Beleef zelf het dak!

13 mei 2019

Beleef zelf het dak!

Dagelijks bezoeken wij daken. We werken op die daken. En genieten van die daken. We komen op plekken waar tot dan toe nog niet veel mensen komen. Gelukkig maken we die daken met onze producten toegankelijk, zodat daarna meer mensen kunnen genieten van het uitzicht, van de extra ruimte en van de fantastische beleving op hoogte. Wil jij dit ook meemaken? Bezoek dan één van de rooftop festivals van Nederland.

Rotterdamse Dakendagen
Van 31 mei tot en met 2 juni 2019 kun je in Rotterdam het dak op. De Rotterdamse Dakendagen ziet het dakoppervlak ook als de duurzame motor voor de stad van morgen. Tijdens dit rooftop festival ervaar je de stad als nooit te voren en vanuit een heel ander perspectief. Op 31 mei start het weekend met een kennisdag met nationale en internationale key-note speakers. Verder kun je tickets kopen voor tours of specials op daken, maar ook om 21 verschillende open daken bezoeken. Eén van die open daken is het dakplein van de Jan Prinsschool in de binnenstad van Rotterdam. Tijdens de Rotterdamse Dakendagen transformeert dit schoolplein tot een Freerun Dakpark.

Kijk voor meer informatie of tickets op rotterdamsedakendagen.nl

ROEF Amsterdam
Ook ROEF Amsterdam wil de torenhoge potentie van de stad, nét boven ons hoofd tonen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni kun je van 17.00 tot 23.00 uur de mooiste daken van Amsterdam op, om te genieten van het uitzicht, een drankje en muziek. Zo kun je bijvoorbeeld op het iconische dak van Science Center NEMO los gaan met een silent disco. Het dagprogramma op zaterdag geeft meer verdieping en inzicht in de enorme potentie van het daklandschap.

Kijk voor meer informatie of tickets op roefamsterdam.nl

< Ga terug naar ontwikkelingen

MEER WETEN OVER BIJZONDERE DAKEN? BEL: 013 5 379 379